Frukostträff för företagare i Göteborg

pexels-photo-1251175

Jag förstod inte riktigt hur viktigt nätverkande är förrän jag började komma igång med mitt företag. Visst hade jag hört att nätverkande är en bra metod för att skaffa sig kontakter, men jag kunde aldrig tro att det skulle vara så här avgörande. För mig kommer inte nätverkande särskilt naturligt. Det är något som jag aktivt behöver avsätta tid till och peppa mig själv inför. Det senare eftersom jag är mer av en introvert än en extrovert.

Men i morgon är det dags för min första frukostträff för företagare i Göteborg! Jag insåg efter att ha sökt runt på Facebook och Google att det inte finns så många avslappnade nätverksträffar för företagare i Göteborg, och fick rådet att arrangera en egen. Så det gjorde jag. Förhoppningsvis blir vi några stycken som hittar något trevligt att prata om under ett par tidiga morgontimmar.

Om du som läser det här skulle vara intresserad av att dyka upp och vill ha mer information, så får du gärna slänga iväg ett mejl (johanssonssprakkonsulteri@gmail.com) eller skriva till mig på Facebook (Johanssons språkkonsulteri) eller Instagram (johanssonssprakkonsulteri). 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.