Vill du bli en bättre skribent 2023?

Nu har det gått ett litet tag sedan vi avgav våra nyårslöften och satte våra mål för 2023. Kanske var ett av dina mål att äntligen ta tag i den där boken du länge har velat skriva eller att ta ett första steg mot att förbättra dina skrivfärdigheter. Hur går det med det? Har du kommit igång? Är du fortfarande igång?

Det är ingen fara om du inte kan svara bra, ja och ja på frågorna ovan – du har nämligen kommit till ett ställe som kan hjälpa dig på vägen mot dina skrivrelaterade mål.

Om du redan har kommit långt med en text (en bok, en rapport eller en presentation till din nya webbplats till exempel), kanske du behöver hjälp med korrekturläsning eller språkgranskning.

Om du är mer intresserad av att upptäcka hur du kan bli en bättre skribent, och därigenom lyfta dina texter till en ny nivå, kan skrivhandledning eller rådgivning vara precis vad du behöver.

För att läsa mer om såväl korrekturläsning som skrivhandledning kan du följa den här länken: Tjänster.

Om du har några frågor får du gärna höra av dig till johanssonssprakkonsulteri@gmail.com.

Publicerad av Johanssons språkkonsulteri – Hanna Johansson

Jag driver Johanssons språkkonsulteri där jag hjälper dig att förbättra dina texter. Behöver din text en professionell korrekturläsning eller språkgranskning? Är du intresserad av skrivhandledning? Skicka ett mejl till johanssonssprakkonsulteri@gmail.com.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.