De bästa skrivtipsen

I går frågade jag på Instagram efter mina följares bästa skrivråd. Jag fick många superbra tips och tänkte att det vore synd om jag inte delade dem även här på bloggen. Här kommer därför sju goda och användbara råd från mina kreativa följare (tack till alla som bidrog!).

Vill du lägga till något bra skrivtips?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.