Veckans förbättring

För ett tag sedan brukade jag en gång i veckan lägga ut en liten text i behov av språkkonsultande på min Instagram. Tillsammans med texten visade jag även ett redigeringsförslag och ett skrivtips. De här inläggen var ganska populära, men av olika anledningar tog jag en paus från att skapa dem.

Tills nu.

Nu är Veckans förbättring tillbaka, men i lite annan form. I stället för endast ett inlägg på Instagram, kommer du som följer bloggen att kunna få lite extra information här. Förhoppningsvis får du som läser lite inspiration till att förbättra ditt eget skrivande.

Tips! Skriv det viktigaste först. Fundera över vilken information som du tror att din läsare vill få reda på först, och underlätta för hen genom att ge den så tidigt som möjligt i texten.

Publicerad av Johanssons språkkonsulteri – Hanna Johansson

Jag driver Johanssons språkkonsulteri där jag hjälper dig att förbättra dina texter. Behöver din text en professionell korrekturläsning eller språkgranskning? Är du intresserad av skrivhandledning? Skicka ett mejl till johanssonssprakkonsulteri@gmail.com.