Sex sidor, tre tips – en typ av skrivhandledning

Har du aldrig fått återkoppling på dina texter? Känns det lite läskigt att lämna ifrån sig något du har skrivit och få kritik på det? Vill du ändå testa på lite försiktigt och se hur det är?

Då är ett upplägg som sex sidor, tre tips perfekt för dig.

Hur går det till?

Du skickar in sex sidor text (max 2 000 ord) till mig och jag återkommer med tre tips på hur du kan förbättra ditt skrivande. Tipsen är konkret formulerade så att du enkelt förstår vad du kan korrigera och hur det kan göra dina texter bättre.

Passar den här tjänsten mig?

Sex sidor, tre tips passar dig som

– inte är van vid att få återkoppling på dina texter.
– inte vet vad du behöver förbättra.
– vill mjukstarta din resa mot att bli en bättre skribent.

Vad kostar det?

Priset för tjänsten är 1 250 kr (inkl. moms).

Hur kommer jag igång?

Skriv till johanssonssprakkonsulteri@gmail.com så guidar jag dig vidare.

Publicerad av Johanssons språkkonsulteri – Hanna Johansson

Jag driver Johanssons språkkonsulteri där jag hjälper dig att förbättra dina texter. Behöver din text en professionell korrekturläsning eller språkgranskning? Är du intresserad av skrivhandledning? Skicka ett mejl till johanssonssprakkonsulteri@gmail.com.